hack-like-pro-remotely-grab-encrypted-passwords-from-compromised-computer.w654

Ainutlaatuinen ratkaisumme

Tietosuojakone Oy on markkinoiden ensimmäinen yritys, joka tarjoaa helppokäyttöisen, räätälöidyn ja valmiiksi asennetun asiantuntijatason tietosuojaratkaisun kannettaviin tietokoneisiin koti- ja yrityskäyttäjän ulottuville.

Yksityisyyden saavuttaminen ja erilaisten salausratkaisujen asentaminen ja käyttäminen vaativat nykyään hyvin paljon perehtymistä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Mikäli et ole IT-ammattilainen tai sinulla ei ole suuryritysten IT-osastoa tukenasi, voit kohdata tietoteknisiä haasteita tutustuessasi erilaisiin vaihtoehtoihin.

Tietosuojakoneen ratkaisu on täysin ainutlaatuinen ja jotain täysin uutta. Yhdistämme kaksi eri käyttöjärjestelmää, kaksivaiheisen tunnistautumisen, tietojen salauksen, varmuuskopioinnin, salatun nettiyhteyden ja salatut kommunikointiratkaisut yhteen pakettiin. Tarjoamme räätälöidyn ja valmiiksi asennetun salaus- ja varmuuskopiointiratkaisun “avaimet käteen” –periaatteella sekä yksityishenkilöille että yrityskäyttäjille.

 ”Isoveli” valvoo ja seuraa.

Ostamalla Tietosuojakoneen olet turvassa.

 

4464521-silhouette-vector-of-business-people

Yrityksemme

Tietosuojakone Oy on vuonna 2013 perustettu IT-asiantuntijayritys. Taustaltamme olemme Linuxin, koodauksen, tietosuojan ja rahoituksen ammattilaisia ja osaamme keskustella kanssasi asioista kansankielisesti ilman turhaa teknistä jargonia.

Ainutlaatuinen palvelumme on syntynyt aidosta tarpeesta. Olemme huomanneet, että yksityisyydestä ja salauksesta on tulossa luksusta ja haluamme mahdollistaa nämä kaikille.

Palvelemme yritysasiakkaitamme nimellä PrivateOn Salausratkaisut ja yksityishenkilöitä nimellä Tietosuojakone.

tuotekehityksemme

Tietosuojakone tekee omaa tuotekehitystä ja ensimmäinen oma ohjelmamme on PrivateOn-VPN -hallintaohjelma. Ohjelma on integroitu osaksi tietosuojakoneen suojattua Linux-puolta ja ohjelman avulla asiakkaamme pääsee helppokäyttöisesti hallinnoimaan tietosuojakoneen VPN-yhteyksiä.

PrivateOn-VPN -ohjelma on avointa lähdekoodia ja lähdekoodi on saatavilla GitHub:n sivuilta, github.com/privateon Ohjelma on koodattu Perl-ohjelmointikielellä.

Kahden käyttöjärjestelmän (Linux ja Windows) sekä USB-käynnistysavaimen yhteensovittaminen osaksi tietokoneen käynnistämistä on monimutkaista ja tämä on tuotekehityksemme tulos. Teknisesti kyse on termeistä, kuten UEFI, Secure boot, BIOS, EFI boot, LUKS header, Linux kernel jne.

Asennusprosessi on erikoisosaamistamme ja lopputulos on ainutlaatuinen asiantuntijatason tietosuojaratkaisu.

ku-xlarge

Missiomme ja visiomme

Visio

Tietosuojakoneen visio on olla Suomen johtava yksityisyyspalveluiden tarjoaja IT-alalla.

Missio

Tietosuojakoneen missiona on suojata asiakkaidensa yksityisyyttä kaikkea mahdollista urkintaa vastaan.

Haluamme tarjota asiantuntijatason tietosuojaa kotikäyttäjien, kansalaisjärjestöjen sekä pk-yritysten ulottuville.

Ajankohtaiset asiat

Seuraamme puolestasi mitä tietosuojan ja yksityisyyden aloilla tapahtuu ja julkaisemmekin twiittejä sekä Facebook-päivityksiä säännöllisesti. Seuraa meitä Twitterissä twitter.com/tietosuojakone tai Facebookissa facebook.com/tietosuojakone